top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAngie Nomikou

Φιλανθρωπικό Bazaar στη Σύρο από τον «Σκοπός Ζωής»



Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» και η εθελόντριά του εικαστικός Καρμέλλα Στεφάνου διοργανώνουν φιλανθρωπικό bazaarστη Σύρο με χειροποίητες δημιουργίες και όλα τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου του.

Πίνακες, αγαλματίδια, φωτιστικά, διακοσμητικά, κοσμήματα, όλα χειροποίητα δια χειρός της Συριανής εικαστικού Καρμέλλας Στεφάνου, θα τα βρείτε στην φιλόξενη αυλή της στην Άνω Σύρο περιτριγυρισμένη από γιασεμί, βουκαμβίλιες και υπέροχη θέα, μεταξύ της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου (του φτωχού) και του μεζεδοπωλείου Απανωχωρίτισσα.

Το bazaar θα διεξαχθεί από 15 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου 2022 και ώρες 19.00 – 23.00 κάτω από τον έναστρο συριανό ουρανό.

Θα επιλέξετε για καλό σκοπό όμορφα δώρα, αληθινά έργα τέχνης, για εσάς και τους φίλους σας, προσφέροντας παράλληλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Με τις αγορές σας στηρίζετε το έργο του «Σκοπός Ζωής».

Η Καρμέλλα Στεφάνου με καταγωγή από τη Σύρο, είναι διακεκριμένη εικαστικός σε Ελλάδα και εξωτερικό και μέσα από τη συμμετοχή της στις δράσεις του «Σκοπός Ζωής» προσφέρει εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις δημιουργίες της για καλό σκοπό.

Τα έργα της θα τα παρουσιάσει στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Άνω Σύρου όπου το λευκό με το γαλάζιο και τα χρώματα από τις βουκαμβίλιες εναρμονίζονται απόλυτα με τα μοναδικά έργα τέχνης της Καρμέλλας στα καλντερίμια της Σύρου.

Θα προμηθευτείτε έργα τέχνης που θα δώσουν μια μοναδική νότα στο χώρο σας ή ένα ξεχωριστό και μοναδικό δώρο για τους φίλους σας.

Παρασκευή 15 Ιουλίου έως το Σάββατο 20 Αυγούστου

Σας περιμένουμε είναι για καλό σκοπό γιατί «Όταν ο σκοπός είναι ιερός γίνεται Σκοπός Ζωής»!

Στα Social της εθελόντριάς Καρμέλλα Στεφάνου Karmela' S KARMA karmellastephanou θα δείτε μεγάλη συλλογή από τα έργα της!

Λίγα λόγια για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Σκοπός Ζωής»

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» στέκεται δίπλα στον άνθρωπο και τον στηρίζει να βρει τον δικό του σκοπό ζωής και να πορευτεί με αξιοπρέπεια και αρμονία στη ζωή του βασιζόμενο στις δικές του δυνάμεις. Στόχος του μια μέρα να μην υπάρχουν ευάλωτες ομάδες.

O Σκοπός Ζωής στηρίζει τους δημιουργούς, τους χειροτέχνες, τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη, τον Πολιτισμό και την δημιουργία, αλλά και όλες τις ειδικότητες και τους προσφέρει τα εργαλεία τα οποία χρειάζονται (υλικά, προώθηση, ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση) προκειμένου να αναδείξουν το έργο τους και στη συνέχεια όταν νιώσουν έτοιμοι να αυτονομηθούν επαγγελματικά. Παράλληλα, με τις δράσεις του στηρίζει φορείς ευπαθών ομάδων και ενισχύει το αίσθημα εθελοντισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις & το έργο του «Σκοπός Ζωής» καθώς και για εγγραφές θα βρείτε στο site: https://skoposzois.gr/

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page