top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAngie Nomikou

Γιώργος Κιμούλης - Φωτεινή Μπαξεβάνη «Το παγκάκι», στην Έπαυλη Τσιροπινά στη Σύρο


“Το Παγκάκι”

με τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη

Δύο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα πάρκο και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήταν κάτι άλλο; Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν;

Ο Αλεξάντερ Γκέλμαν ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της της Ρωσίας. Το Παγκάκι γράφτηκε το 1983, πριν από την κατάρρευσή της Σοβιετικής Ένωσης, όταν η αυθαιρεσία και η διαφθορά κυριαρχούσαν. Έχει μεταφραστεί και παιχτεί σε πάρα πολλές χώρες. Το πικρό του χιούμορ το κάνει διαχρονικό και κωμικοτραγικά επίκαιρο.

Συντελεστές Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ Μετάφραση: ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ Διασκευή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ Σκηνικά: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ Κοστούμια: ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ Φωτισμοί: ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΤΣΟΥ Φωτογραφίες: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥΛΗΣ Video: ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

Παίζουν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ

Πολιτιστικός Χώρος “Έπαυλης Τσιροπινά”, Ποσειδωνία Ημερομηνία: Τρίτη 28 Ιουλίου Ώρα έναρξης: 21.15 Τιμές εισιτηρίων: 16€ Γενική Είσοδος, 12€ Μειωμένο (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΜΑΘΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΑΜΕΑ, ΑΝΩ ΤΩΝ 65) Η προπώληση έχει ξεκινήσει, ηλεκτρονικά και στα ταμεία του Θεάτρου καθημερινά 10:00- 14:00 & 18:00- 21:00.

* Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και την έξοδο του κοινού στους πολιτιστικούς χώρους που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις.

25 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page