top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAngie Nomikou

ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ | Υπ. Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ


Στην Πάτρα βρέθηκε, χθες Τετάρτη 24/04/2024, η πρωταθλήτρια ευρώπης και κόσμου ακοντισμού Άννα Βερούλη ως υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ καλεσμένη του Ομίλου Πελοποννήσου, για μια ραδιοφωνική συνέντευξη στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Απολαμβάνοντας τον πρώτο πρωινό καφέ στο Magnifico στο Ρίο μαζί με τον Κώστα Πετρόπουλο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Νουρέγιεφ.


Στις 12:00 επισκέφτηκε τους Αθλητικούς χώρους του Πανεπιστημίου Πατρών και ενημερώθηκε από την Αντιπρύτανη κ. Λένα Αλμπάνη και το εκπαιδευτικό προσωπικό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο και η ίδια μίλησε για την ενισχύσει του σχολικού & πανεπιστημιακού αθλητιμού, όπως γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες! Η ίδια η κ. Βερούλη είδε ό τι χρειάζεται άμεση αντικατάσταση το «ταρτάν του στίβου» και της ζητήθθηκε να ρίξει και μια βολή με ακόντιο έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά.



Την κ. Βερούλη την περίμενε στις 2:00 ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Σεμιτέκολο και τα μέλη της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γυμναστικής Ένωσης και συνομίλησαν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, για τα προβλήματα στέγασης αθλημάτων σε κειστούς χωρους όοπως το βόλευ που η Πάτρα πρωταγωνιστεί αλλά και για τα αθλήματα στίβου και την ενίσχυση του σωματιακού αθλητισμού, με επιχορηγήσεις απο το κράτος.



Στις 17:00 έδωσε μια ωριαία συνέντευξη στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο και στην Πελοπόννησο fm104, 1 και μετά την περίμενε μια ωραία έκπληξη από τον κ. Λουλούδη εκδότη της εφημερίδας Πελοπόννησος και από τους συντάκτες της αφιέρωσαν το πρωτότυπο έντυπο της εφημερίδας που τυπώθηκε την ημέρα της γέννησης της.


Η Άννα Βερούλη υποσχέθηκε ότι μετά το Πάσχα θα επισκεφτεί ξανά τόσο την Πάτρα όσο και άλλες περιοχές στην Αχαΐα !

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page