top of page
  • Εικόνα συγγραφέαArgiris Stravelakis

«Ζιάκ, η έκλειψη» του Γιάννη Χατζηγεωργίου


Μια λαμπερή βραδιά

για την παρουσίαση του βιβλίου

«Ζιάκ, η έκλειψη» του Γιάννη Χατζηγεωργίου!

Στις 18 Ιουνίου, στο Public Café της πλατείας Συντάγματος, ο γνωστός ηθοποιός, μουσικός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Ζιάκ, η έκλειψη», που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Anubis.

Στην εκδήλωση δυναμικό παρών έδωσαν γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες, για να ευχηθούν στο φίλο και συνάδελφό τους «Καλοτάξιδη» η παρθενική συγγραφική του προσπάθεια.

Η βραδιά ξεκίνησε νωρίς, μ’ ένα meet ’n’ greet που έφερε πολλούς θαυμαστές του γνωστού από τις σειρές «Ταμάμ» και «Παρθένα Ζωή» Γιάννη Χατζηγεωργίου στο κεντρικό κατάστημα του Public, για να μιλήσουν με το είδωλό τους και να πάρουν ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου με προσωπική αφιέρωση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, βιβλιόφιλοι και πλήθος θαυμαστές του συγγραφέα είχαν πλημμυρίσει από νωρίς το χώρο της εκδήλωσης. Αποσπάσματα διάβασαν οι ηθοποιοί Μυρτώ Αλικάκη και Μυριέλλα Κουρεντή, η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου και η τραγουδίστρια Νικόλ Σαραβάκου.

Υπέροχες αφηγήσεις, συγκινητικές εξομολογήσεις, ακόμη και ένα ιδιαίτερο παιχνίδι φαντασίας από το συγγραφέα και πολυτάλαντο καλλιτέχνη ολοκλήρωσαν την πραγματικά πολύ ζεστή αυτή παρουσίαση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, τα τηλεοπτικά κανάλια και οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με το συγγραφέα και τους καλεσμένους, ενώ οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι καλεσμένοι και ο κόσμος πλημμύρισαν τις επόμενες μέρες το instagram με εικόνες της ZIAK…

Φωτογραφίες από την εκδήλωση – Press Material

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση* αλλά και όλα τα publicity υλικά για το βιβλίο και την παρουσίαση (εξώφυλλο, video, κείμενα, δείγματα εικονογράφησης, φωτογραφίες συγγραφέα, δείγματα των μουσικών κομματιών που συνέθεσε ο συγγραφέας για να συνοδεύουν ειδικά κάθε κεφάλαιο του βιβλίου) στα παρακάτω links:

Dropbox: https://www.dropbox.com/sh/wr3qb5payqftk2z/AACTAiVVQ12KdHaNotbKBwCla?dl=0

Sync: https://cp.sync.com/dl/7c7449a80#wxv9vgf9-7yvef6zx-dv4cm32j-zf7xzf9y

WeTransfer: https://we.tl/OGa8mJFZxN


(* photo credits: Κλεονίκη Παναγιωτόπουλου)

Διευθύντρια Marketing & Δημ. Σχέσεων

Εκδόσεις ANUBIS / COMPUPRESS A.E.

τηλ. 2109238672, email: lucytal@compupress.gr

8 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page