top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAngie Nomikou

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ



Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Autohellas-Hertz, (κατάστημα Μυκόνου), η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ και στη «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης», διαθέτοντας συνολικά 150 αυτοκίνητα στους Δήμους και τις Κοινότητες της χώρας μας για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η Autohellas-Hertz παραχώρησε στο νησί μας ένα αυτοκίνητο προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Ευχαριστούμε, επίσης, τις Λιμενικές Αρχές της Σύρου και της Μυκόνου για τη συνεργασία και την αμέριστη βοήθειά τους για τη μεταφορά του οχήματος.

Παράλληλα, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Γεώργιο Ρούσσο, ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων με την επωνυμία «Γουργουράκια» στη Βάρη της Σύρου, για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία του να προσφέρει τα καύσιμα του οχήματος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για το τρέχον έτος.

Είναι ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη πολύ κρίσιμη περίοδο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της επιδημικής νόσου(COVID-19), επιχειρήσεις και πολίτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στήριξης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και ουσιαστικής αρωγής προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page